Zimski modeli brenda Izipizi sjajna su ideja ispod božićnog drvca

| Fashion |

Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj,  što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto.

Blagdani su pred nama, užurbanost je počela, sve više vremena provodimo u gradu kupujući poklone najmilijima. Ništa ne prepuštamo slučaju, jer prijašnje godine su nas naučile da trebamo na vrijeme sve poklone kupiti i umotati u najljepše ukrasne papire. Pretražujete Facebook i Instagram kako bi se inspirirali, no inspiracija ne dolazi. U jednom trenu iz nedoumice vas probudi objava koja se zadnjih dana dijeli po društvenim mrežama. Naslovnica Izipizi magazina. Magazin brenda naočala Izipizi, točnije specijalno božićno izdanje, koje je po prvi put na naslovnici okupio četiri Hrvatska ženska top modela, Miu Matić, Ivanu Vukušić, Paulu Puškaš i Lućanu Mirko te fitness trenera Antu Burazina. Vrlo brzo shvaćate da je Izipizi idealan poklon za pod bor, naočale su univerzalne, prilagođene svim vremenskim prilikama, a dolaze u raznim modelima i bojama. Ima li genijalnijeg poklona, koji će biti najljepši ukras ispod vašeg božićnog drvca.

Za strastvene skijaše IZIPIZI nudi SUN Snow, Glacier i Glacier Plus modele naočala koje nisu predviđene samo za zimu, one se mogu nositi na svim temperaturama i po svim vremenskim uvjetima, po kiši, snijegu, vjetru ili jarkom suncu. Naravno, nisu svi poklonici zime. Za one koji odbrojavaju dane do sljedećeg ljeta IZIPIZI nudi sunčane naočale kao stvorene za uživanje u ljetnim radostima, a 100% zaštita od sunčanih zraka i UV zračenja jamče odličan provod na vrućem pijesku. IZIPIZI nije zaboravio ni one najmlađe, kojima je namijenio kolekciju Baby&Kids i Junior. Malim modnim poklonicima svi modeli su dostupni, a uz Baby kolekciju dolaze i pripadajuće silikonske trakice.

No, na žalost mnogih, život ne čine samo zabava i opuštanje, nego i brojni sati provedeni na radnim mjestima ispred računala, uz nezaobilazne smartfone, tablete i televizijske uređaje. Gotovo svi ekrani ove vrste emitiraju tzv. „plavo svjetlo“, koje može izazvati glavobolje, bolne oči i nesanicu, a dugoročno čak i trajno oštećenje oka. IZIPIZI je doskočio ovom problemu lansiravši na tržište kolekciju Screen Range naočala za ekran. Kvaliteta i vrhunski dizajn brenda IZIPIZI donosi i modele za čitanje s ili bez korekcije.

Zavrtjelo vam se u glavi od mnoštva ponuđenih mogućnosti? Jedno je sigurno – za koje god IZIPIZI naočale se odlučili, ne možete pogriješiti. Stoga, odaberite pravi model, razveselite dragu osobu i uživajte u blagdanskoj čaroliji oko vas.