Zimske haljine koje garantiraju dobro raspoloženje

| Fashion |

Instagram / @helenabordon

Mislite da vas prugice čine debelima? Mora da se zezate. Razmislite još jednom, jer ovu zimu nosimo haljine na prugice!

Haljina na prugice dat će vam moderan izgled, ali isto tako naglasit će vaše oblike i to na laskav način. Nemojte se bojati, jer jedina stvar koja će se proširiti na vašem tijelu, kada je riječ o prugicama, je vaš osmijeh.
Od tankih i finih linija pa sve do debelih pruga. Modni blogeri i poznate osobe već su ih počeli nositi u ove hladnije dane, a omiljene kombinacije su dugačke maxi haljine na prugice sparene s cipelama na visoku petu za elegantan i zanimljiv izgled. Ako ste pak ležerniji tip, možete kombinirati kraću haljinu na prugice s cool tenisicama ili viskom ravnim čizmama iznad koljena (za one zimogrozne).

Zara 299,99 kn / 299,99 kn

Na prugaste haljine lijepo će se uklopiti i džemper kojega možete obući preko haljine, pogotovo ako izaberete onu u maxi varijanti. Kada je riječ o nakitu, ipak pripazite jer modni dodatci mogu se kositi s prugicama i izgledati neukusno. Izaberite decentniji nakit i dajte prugicama glavno mjesto i centar pažnje.
Ipak, postoji jedna iznimka.

Bershka 129,90 kn / 189,90 kn

Male i upečatljive torbice dati će prugicama na svježini te će se savršeno spojiti u trendy i zanimljivu modnu kombinaciju. Mnođštvo je lijepih haljina na prugice u high-street ponudi ove sezone, a na vama je da odaberete onu najdražu. 

Pull&Bear 55,90 kn / H&M