Zimska verzija najpopularnije Zarine torbice

| Fashion |

Zara

Već smo par puta pisali o najpopularnijem modelu Zarine torbice tako da i ptice na grani znaju koja je to hit torbca iz Zare. Osim što ste o njoj mogli čitati na našem portalu vjerujemo kako ste je i nebrojeno puta vidjeli i na ulicama svoga grada.

Zara

Zarin model torbice sa zlatnim chunky lancem toliko je popularan da je već dobio i svoje verzije u drugim bojama, kao i redizajne u većim i izmjenjenim oblicima.

Zara

Budući da je pred nama zimski period godine u kojem nas očekuju niske temperature, nije ni čudno kako je najpopularnija torbica iz Zare dobila svoju krznenu verziju jer što nas više asocira na zimu i hladnoću nego krzno.

Zara

Torbica je namjenjena za nošenje preko ramena što omogućava chunky zlatni lanac. Njezina vanštinja ukrašena je umjetnim krznom, a u unutrašnjosti se nalazi jedan veliki džep.

Zara

Torbica dolazi u tri boje odnosno u bež, ljubičasta i sivo-plava u pravokutnom obliku dok je u obliku polumjeseca možete pronaći u bež i smeđoj boji. Želite li posjedovati ovu krznenu ljepoticu morat će te izdvojiti 299,90 kuna.