Zigman, Aragović i Hippy Garden na reviji "Lijepa, ako to želim"

| Fashion |

DM Greecity projekt i modna revija poznatih hrvatskih dizajner

Ovaj vikend održana je modna revija pod sloganom dm-a „Lijepa, ako to želim!“ na kojoj su hrvatski dizajneri predstavili svoje kolekcije. Kolekcije Morane Krklec, Larije Tatar, Zorana Aragovića i Katarine Džale pronijele su profesionalne manekenke, dok su dobitnice dm-ove nagradne igre dobile priliku nositi kreacije Juraja Zigmana i Hippy Gardena.  Čak dvadeset djevojaka ovu je mogućnost zaslužilo jer je njihov „look“, koji su podijelile s fanovima dm-a na Facebooku, ocijenjen kao najbolji od prijavljenih.

U dm-u smo, uz prekrasne kolekcije hrvatskih dizajnera, ovom modnom revijom htjeli pokazati da je uz malo truda i sreće moguće postići sve što se zamisli. Nadam se da smo uspijeli u namjeri da djevojkama ostvarimo san da zablistaju u kreacijama poznatih hrvatskih dizajnera“, rekla je Gordana Picek, članica Uprave dm-a za nabavu, marketing i odnose s javnošću.

Osim prilike da nose kreacije najpoznatijih hrvatskih dizajnera, dobitnice nagradne igre osvojile su i kreacije Juraja Zigmana i Hippy Gardena, a uz Sašu Jokovića, koji već tradicionalno sudjeluje u kampanji „Lijepa, ako to želim!“, za besprijekoran make-up i frizure manekenki bio je zadužen tim L'Oréalovih profesionalnih visažista i frizera koji su koristili proizvode.