Ženstvena elegancija s potpisom domaće dizajnerice

| Fashion |

Nakon što je kolekciju S/S2018 prikazala na prestižnom Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe u Budimpešti, dizajnerica Sara Lončarić nastavlja predstavljanje kolekcije i u Zagrebu.

Blackpearl s.s.2018.

Iz kolekcije u kolekciju, dizajnerica Sara Lončarić pronalazi sve više obožavatelja profinjene elegancije. Nosivost i kvaliteta je ono po čemu je ovaj brend najpoznatiji. Rijetko što može nadmašiti ljepotu jednostavnosti i svakodnevnih udobnih komada. To postiže korištenjem kvalitetnih tkanina poput svile, viskoze i pamuka te stvaranjem silueta i krojeva koji bi se mogli opisati kao svevremenski. Kolekcija odiše zanimljivim detaljima postignutim nizovima gumba na sakoima, trapericama i bluzama, haljinama, korištenjem volana, broševa i čipkastih trakica. Noviteti su ženska odijela naglašenih ramena, svilene haljine. Blackpearl je poznat po hlačama visokog struka i širokih nogavica, ovaj puta prikazuje novi kroj hlača od denima s nešto spuštenim strukom.  

Blackpearl s.s.2018.

Svoje nove modele Blackpearl by Sara Lončarić predstavlja u neoklasicističkom zagrebačkom ljetnikovcu, a fotografije potpisuje poznati Franjo Matković.  Stilistica Ivana Pavić dočarala je slike dozom romantike u predvorju s raskošnim kristalnim lusterom. U glavnoj ulozi je model Leonarda Zeba koja se našla u modno-viktorijanskoj priči.

Blackpearl s.s.2018.

Blackpearl je kolekciju začinio upečatljivim košuljama koje se na prvu čine jednostavne međutim svaka ima svoj univerzalni pečat. Dvije bluze koje su u rekordnom vremenu osvojile mnoge fashionistice; bluza imena 'Victoria Honey' izrađena u potpunosti od pamuka, izdvaja se rukavima s decentnim naborima koji su ručno izrađeni.  I neodoljiva 'Bonbon Bali' s voluminoznim rukavima koji su ukrašeni čipkastim trakicama i statement srebrnim gumbima na kopčanje.

Blackpearl s.s.2018.

U igru neutralne bijele i pastelnih boja unose dozu nevinosti, dok jednostavan karirani uzorak naglašava onaj klasičan karakter omiljenog odijela. Brend je sa svojim je kolekcijama postao sve češći izbor kupaca koji žele kvalitetan i bezvremenski komad, koji ćemo bez sumnje iz ormara izvlačiti nekoliko sezona. 

Blackpearl s.s.2018.

Za šminku je zaslužna Kristina Atletić , a frizuru Hair Concept.  Kako izgleda kolekcija u čijim bismo komadima rado zakoračili u prve proljetne dane pogledajte u našoj galeriji.

Komadi na fotografijama, ali i još neki koje tu ne vidite, već su stigli i u online trgovinu – zavirite u nju ovdje.