Želite li biti u korak s trendovima nabavite novi model New Balance tenisica

| Fashion |

New Balance 9060

Tenisice su modni must have u svakom ormaru kako muškome tako i ženskom. One više nisu rezervirane samo za sportske aktivnosti već i za svakodnevne te modne. Svatko tko želi biti cool odjeven u svojoj kolekciji mora imati par dobrih tenisica.

New Balance 9060

Kada je riječ o trendovima u svijetu tenisica mogli bismo reći kako se oni mijenjaju na tjednoj razini. Svako malo novi model tenisica postane apsolutni hit i onda baš taj model svi žele imati u svome ormaru.

New Balance 9060

Prvi brendovi na koje pomislimo kada su u pitanju tenisice jesu Adidas i Nike no jedan brend im je opasno počeo konkurirati. Riječ je o New Balance tenisicama čiji svaki novi model tenisica postane ultra popularan.

New Balance 9060

Nakon modela New Balance 530 i New Balance 550 još jedan New Balance model postao je vrlo popularan. Naime New Balance 9060 trenutno je najpopularniji model tenisica.

New Balance 9060

New Balance 9060 imaju malo povišeni đon i to je ono što ovaj model New Balance tenisica čini drugačijima od ostalih. Dolaze u raznim bojama, a želite li i vi uhvatiti jedan od para New Balance 9060 tenisica požurite.