Zavrnute nogavice glavni su trend sezone

| Fashion |

Traperice nikada ne izlaze iz mode! Svake sezone su trendi i šik u nekom drugom izdanju. Jednom su to klasične plave nijanse, zatim se nose stylish printevi; pa po svuda viđamo skinny traperice, a onda se pojavi boyfriend kroj... U svakom slučaju postoji kroj i vrsta traperica za svaku priliku - i upravo je zato ovaj komad apsolutno bezvremenski!

Jednom kada pronađete savršeni traper za svoju građu tijela, vrijeme je da pažnju posvetiti stiliziranju i kombiniranju istog. Ako ste nalik nama, onda volite ovaj klasični komad kombinirati sa šarenim blejzerom, statement sandalama ili kombinacijom trendova kako vaš stil ne bi bio samo običan. Ali što ako vam kažemo da postoji trik kako stilizirati svoje traperice do maksimuma - i da je za to potrebno manje od minute? Da, zavrnute nogavice na vašim najdražim trapericama učinit će čuda za vaš styling. U sekundi ćete se pretvoriti u pravu trendsetericu i podići svoju kombinaciju na novu razinu.

U nastavku vam donosimo nekoliko načina kako najbolje zavrnuti nogavice na pojedinim modelima traperica...

Instagram: smashleybell
Instagram: smashleybell

 Ako preferirate super-skinny traperice onda upravo tako trebate i zavrnuti njihove nogavice. Dok nešto deblje zavrnute nogavice bolje izgledaju na širokom kroju traperica.

Na boyfriend trapericama najbolje izgledaju grubo zarolane nogavice, dok za bilo koje traperice s 3 ili više posto likre preporučujemo zavrnuti nogavice prema unutra i napraviti ih takozvanim "sakrivenim".
 
 
Polu zavrnute nogavice možete napraviti i s uskim "skinny" trapericama, ali i s trapericama boyfriend kroja - samo pazite da nisu dužine do gležnja.
 
 Jedan od najležernijih načina definitivno je ovaj "neuredan" stil zavrnutih nogavica koji najbolje pristaju boyfriend kroju koji je izrađen od 98 ili više posto pamuka.
Instagram: sincerelyjules
Instagram: sincerelyjules