Zarine haljine koje su apsolutni modni hit

| Fashion |

Moramo priznati da iako se naši dnevni outfiti uglavnom zadnjih mjeseci sastoje od trenirke i tenisica, nismo odustali od gledanja novosti na brojnim modnim platformama, dućanima i aplikacijama. Jer možda baš sada kada nam ne treba, netko od njih izbaci haljinu koja je stvorena za nas, na kojoj „piše naše ime“ ili neku kakvu smo oduvijek željeli. A i za Božić i Novu godinu se svakako možemo odjenuti u nešto za proslavu, ako već ne da nas drugi vide, za svoju obitelj, partnera i sebe, a možda se jednostavno odlučite izaći u šetnju dotjerani jer vam je dosta sportske elegancije. Uostalom sigurni smo da će se unatoč svim epidemiološkim mjerama za Novu godina održati neka mini okupljanja u maksimalnom dozvoljenom broju, ako ni sa kim, s prijateljima koji su preboljeli ovaj nepredvidivi virus. E za tu prigodu, donosimo vam dvije predivne i atraktivne haljine koje možete kupiti u Zari.

Iako možda nisu za svakoga, ove mini haljine definitivno privlače pažnju i izuzetno su fotogenične, a nadamo se da jednako dobro i stoje.

Dolaze u crnoj i ružičastoj fuksija boji s voluminoznim puf rukavima od prozirnog tila i visokim ovratnikom. Crna je od crnog baršuna i prodaje se za 199 kuna, dok je ružičasta od nabranog tila s mašnom oko vrata i cijena joj je 399 kuna.