Zara x Good American: prva kolekcija brenda Khloe Kardashian za Zaru

| Fashion |

Zara x Good American

Zara je poznata po svojim kolaboracijama s popularnim brendovima odjeće. U svom širokom opusu kolaboracija zaista možemo pronaći vrhunske dizajnere i brendove, a najnovija kolaboracija je vrlo zanimljiva.
Good American je brend Khloe Kardashian koji je na američkom tržištu vrlo popularan. Ono što ovaj brend čini posebnim jesu njihove inkluzivne kolekcije u smislu da svaki oblik tijela i sve veličine mogu pronaći ponešto za sebe. Good American se fokusiran na traper po čemu i jesu najpoznatiji.

Zara x Good American

Baš u tom smjeru išla je i suradnja sa Zarom. Fokus kolekcije je na trapericama. Žene svih veličina znaju koliko je teško pronaći the traperice, ali kolaboracija Zare i Good Americana je vrlo obećavajuća kada su savršene traperice u pitanju.

Zara x Good American

Osim traperica tu su i traper kombinezoni i košulje. Kolekcija je, mogli bismo reći, vrlo basic no ono što nam se sviđa što je upravo fokus na kvalitetnim trapericama u kojima će se svaka žena osjećati samopouzdano jer će joj traperice stajati kao salivene.

Zara x Good American


Kolekciju je trenutno moguće naručiti odnosno kupiti u samo 40 trgovina u SAD-u. Nadamo se kako će suradnja Zare i Good Americana osvanuti i na europskom tlu odnosno u Hrvatskoj no te informacije još nisu poznate.