Zara je izbacila kolekciju za mladenke!

| Fashion |

Zara

Zara je shopping destinacija na kojoj možete pronaći zaista svašta. Zara ima odličnu ponudu svakodnevnih komada poput basic bijele majice ili košulje, traperica, kaputa ili pak kožnih jakni. No Zara nam je bila i destinacija za neke svečanije prigode poput pričesti, krizmi, rođendana...

Zara

No ni u ludilu ne bismo pomislili kako će Zara postati destinacija u kojoj ćemo kupovati haljine za vjenčanje no i to se promijenilo jer je Zara izbacila kolekciju posvećenu vjenčanju.

Zara

Vjenčanje je jedan od najvećih događaju u životu ljubavnoga para, naravno onoga koji se odluči na takav korak. Vjerojatno i najsvečaniji događaj zahtjeva i posebnu odjeću. Vjenčanica je svakako jedan od simbola vjenčanja. Mnoge žene o njoj maštaju još dok su bile curice stoga je vrlo bitno da ona bude savršena.

Zara

Duga i bijela su glavne karakteristike koje krase vjenčanicu. No njih vrlo često krase i visoke cijene. Stoga je Zara došla na genijalnu ideju: dizajnirala je kolekciju kvalitetnih satenskih haljina prigodnih za vjenčanje po veoma povoljnim cijenama kada su u pitanju vjenčanice.

Zara

Zarine vjenčanice vrlo su jednostavne, a saten im daje chic i profinjen izgled. Najskuplja vjenčanica košta svega 999, 90 kuna. Osim vjenčanica tu je i donje rublje koje je jednostavno neizostavno za prvu bračnu noć. Cijelu kolekciju posvečenu vjenčanima možete pogledati ovdje.

Zara