Zara je iskopirala trenutno najpopularnije cipele na platformu - saznajte koje

| Fashion |

Zara

Pitanje nad pitanjima u fashion svijetu, trenutno je, vraćaju li se cipele na platformu u modu? O toj temi smo već pisali, a koji smo zaključak donijeli možete saznati ovdje.
Svatko tko prati modu odnosno trendove onda je već zasigurno vidio kontroverzne cipele o kojim ne prestaje brujiti modni svijet. Radi se o cipelama na platformu brenda Versace.

Versace


Versace je napravio pravi boom svojim novim modelom cipela, za koje postoji i lista čekanja što nas navodi na zaključak kako ih mnoge dame žele imati u svom ormaru.
Iako spomenute platforme nisu za svačiji ukus ipak se svi možemo složiti kako su veoma upečatljive. Zara je još jednom uspješno prepoznala trend pa tako i u Zari možete pronaći glomazne platforme.

Zara


Versace platforme dolaze u nekoliko boja, dok u Zari možete pronaći samo crvenu verziju salonki na platformu. Salonke na visoku potpeticu blok oblika i kvadratnim vrhom presvučene su crvenim satenom što im daje poseban sjaj. One se remenčićem kopčaju oko gležnja, a krasi ih i visoka platforma.

Zara


Vjerujemo kako će se Zara odlučiti napraviti ove popularne platforme u različitim bojama, a ne samo u crvenoj boji.