Zara ima svoju verziju najpopularnijih kitten potpetica ove sezone - sviđaju li vam se

| Fashion |

Zara

Kitten potpetica ove sezone apsolutni je hit. Ima više razloga tomu. Osim što, nažalost, zbog pandemije, koja i dalje traje, nemamo gdje nositi naše cipele na vrtoglavu visoko potpeticu, one su nam postale i vrlo neudobne budući da štikle nismo nosili već skoro godinu i pol dana.
Fashion trend ovoga puta nas je poštedio jer trendi su vrlo udobne, niske potpetice odnosno kitten heels. Mnogi brendovi izbacili su svoju verziju cipela s kitten potpeticom no ipak najpopularnije su one Pradine. Prada je ove sezone dizajnirala vrlo zanimljive cipele s kitten potpeticom. Dolaze u raznim bojama i materijalima, no najfashion su one od najlon materijala. Iako Pradine cipele nemaju vrtoglavo visoku potpeticu, svakako imaju vrtoglavo visoku cijenu jer par ovih vrlo trendi cipela košta 750 eura.

Prada


Za sve one koji ne žele izdvojiti tolike novce za trendi par cipela, Zara je ponudila svoju verziju kitten potpetica koje su vrlo nalik baš na ove Pradine.
Crne i roze cipele dolaze u najlon materijalu te im je cijena 199, 90 kuna. Postoji i kožna verzija u, vrlo popularnoj, pistacija zelenoj nijansi. Kožna varijanta Zarinih kitten potpetica stoji 349, 90 kuna.

Zara

Bilo da se odlučite za Pradine ili Zarine kitten potpetice nećete pogriješiti jer ovo su the cipele za proljeće i ljeto 2021.

Zara
Zara