Zar nisu ovo idealne haljine za izlazak?

| Fashion |

Zar nisu ovo idealne haljine za izlazak?
Alduk Peek-A-Boo

Ako ste u potrazi za idealnom haljinom za izlazak, imamo instantno rješenje za vas - Aldukova nova kolekcija Peek-A-Boo!

U modi relativno nov pojam „Peek-A-Boo“ označava proreze na odjeći, a upravo prorezima obiluje nova Aldukova kolekcija u kojoj je akcent stavljen na gola leđa i duge, vitke noge. Aldukov "Peek -A- Boo" ističe ženstvenost i priziva neka raskošnija i bogatija vremena. Inspiracija u glam-rocku 70-tih te seksepilu 90-tih ocrtava se u svakom modelu ove nove kolekcije.

Kolekcija se bazira na kratkim, koktel i večernjim haljinama u kombinaciji s efektnim, toplim i chic bundama od ovčjeg runa. Voluminozne, moderne i izrazito efektne bunde od ovčjeg runa u sivoj, crnoj i kombinaciji boja poseban su akcent ove kolekcije te pridodaju glam-rock prizvuku. Zlatni detalji, ručni vez, aplikacije po odjeći i fina, mekana čipka dale su dozu visoke mode koja je pristupačna većem krugu ljudi. Tako Ivan uvodi novinu u svoj rad, a radi se o pojmu pret-a-couture tj. odjeći s elementima visoke mode.

U tekstu smo priložili neke od naših Peek-A-Boo favorita, a za sve ostale, kao i cijene odjeće posjetite Aldukov Facebook fan page.

Zar nisu ovo idealne haljine za izlazak?
Alduk Peek-A-Boo