Zanosna Mia Kovačić kao nesretna žena za eNVy room

| Fashion |

Mia Kovačić za eNVy room

Modni dvojac eNVy room crno-bijelim fotografijama najavljuje nam dolazak jeseni. Fotografije za novu eNVy room kampanju kao i uvijek potpisuje poznati modni fotograf Šime Eškinja, dok je zaštitno lice ove eNVy room kampanje tv voditeljica Mia Kovačić koja je na početku karijere i dugi niz godina bila Eškinjina muza. Make-up potpisuje Mihaela Dodić, a kao lokacija snimanja odlično je poslužio najljepši splitski hotel, Hotel Park i njegova prekrasna ljetna terasa.

Mia Kovačić za eNVy room
Mia Kovačić za eNVy room

Prema riječima Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića iz eNVy rooma lijepoj voditeljici Mii Kovačić ovo nije prvi angažman za eNVy room. Osim što je kao model nosila niz eNVy room revija, Mia je već jednom bila lice eNVy room kampanje i to one za njihovu samostalnu modnu reviju 2008. godine.

Šime Eškinja nam je objasnio da su inspiracija za nastale fotografije bili motivi starog crno-bijelog filma u kojem žena kao glavna akterica ima pomalo preglumljen način izričaja filma toga vremena. „Takvu emociju sam pokušao naglasiti i načinom sekvenciranja pojedinih scena u svrhu naglašavanja dramatike trenutka. Iako je kolekcija jako ženstvena i senzualna htio sam joj na neki način proturiječiti stvarajući kontrast između mekoće materijala i zatvorene forme fotografije. S Miom sam već mnogo puta surađivao i činilo mi se da bi ona bila savršena za ulogu koju sam zamislio. Njen zadatak bio je utjeloviti mladu, dokonu ženu koja se našla u mondenom ljetovalištu po prvi put sama, bez muža i dadilje, a s djetetom i psom“ – rekao je Šime.

Mia Kovačić za eNVy room
Mia Kovačić za eNVy room

O ponovnoj suradnji s eNVy roomom Mia je izjavila: „Savršeno sam se provela na snimanju, a posebno me zabavljala uloga koju sam trebala odigrati. Zadovoljstvo mi je ponovno biti lice eNVy room kolekcije, ne samo zato što  se dečkima divim kako odgajaju eNVy room ženu koja oduzima dah savršenom siluetom nego i zbog toga što smo već odavno kliknuli kao ljudi i prijatelji.

eNVy room ovom kampanjom predstavlja kolekciju za jesen/zimu 13/14  koja je prikazana na prošlom Fashion.hr-u. Ovo je kolekcija koja obiluje senzualnom 3D čipkom, čipkastim cvijetnim aplikacijama, svilenim satenom, lepršavim muslinom i šljokicama pritajenog sjaja tenaravno većinom haljinama. Osnovne dojmovne odrednice kolekcije su sofisticirana klasika, senzualnost i romantika, dok su zvijezde lajtmotiv kolekcije koje su realizirane u krupnom printu na majicama ili su pak rasute po crnom muslinu. Osnovni kolorit kolekcije čine bijela, crna, siva, boja pudera i koraljno crvena. Kolekcija prati eNVy room ženu od odlaska na posao do koktel zabave, glamuroznih evenata pa sve do vjenčanja pa tako ovaj modni dvojac nudi haljinu za svaku priliku. Bijelim kragnama i T-shirt majicama retro komadi dobili su trendi notu.

Mia Kovačić za eNVy room
Mia Kovačić za eNVy room

Dečki iz eNVy rooma na sudjelovanju u ostvarenju kampanje zahvaljuju četverogodišnjem malenom modelu Dini Pedisiću, inače Šiminom nećaku, prekrasnoj crnoj pudli Rei i njenoj vlasnici te svim zaposlenicima hotela Park, od kojih su se neki našli i u ulozi statista.