Zanimljiv projekt i predstavljanje hrvatskog industrijskog modnog dizajna

| Fashion |

Hrvatska tekstilna industrija posljednjih nekoliko godina pokušava svojim dizajnom pravedno konkurirati na međunarodnom tržištu. Među liderima ove grane poseban primat zauzima Sisačko moslavačka županija u čijim tvornicama i pogonima se odvija najveća proizvodnja hrvatske tekstilne industrije. Upravo da bi svima približila svoje vizije i kreativne ideje za budućnost, u subotu 24. travnja u NAMI, Ilica 2 s početkom u 11.00 sati  održat će se predstavljanje brojnih domaćih brandova koji će predstaviti svoje recentne kolekcije za domaće i inozemno tržište.

Pod pokroviteljstvom Simore i Sisačko - moslavačke županije, u kultnoj zagrebačkoj robnoj kući Nama modnim performansom bit će prikazane muške i ženske kolekcije odjeće i rublja kojim će se brojnim posjetiteljima i prolaznicima predstaviti najbolje od hrvatske tekstilne industrije koja dolazi iz Sisačko moslavačke županije.

Simora predstavlja najbolje od domaćeg modnog dizajna

Ususret predstavljaju, u industrijskom postrojenju tvornice i rafinerije INA u Sisku snimljena je modna kampanja koja predstavlja najnovije trendove modnih brandova Amadeus, Pounje i kreacije dizajnerice Elene Conjar.

Ovu modnu kampanju donose nam glumac Petar Ćiritović i profesionalna plesačica Sonja Biglbauer iz plesnog studia Kelkope koji pokretom i emocijama na fotografijama prkose ustaljenim modnim pravilima i donose neka vlastita neopterećena prostorom i vremenom.

Amadeus, svima poznato ime na domaćoj modnoj sceni internacionalni je modni brand specijaliziran za proizvodnju i kroj jeansa. Osnovan u Zagrebu ima kreativnu poveznicu sa zagrebačkim ulicama i ugodnim tempom života Grada Zagreba.

Pounje kao jedan od najznačajnijih domaćih proizvođača na domaćem tržištu, ali i u regiji, predstavit će najnovije trendove iz sfere ženskog i muškog donjeg rublja, ali i svoje vizije o daljnjem razvoju kompanije. Uz Amadeus i Pounje svoje kreacije predstavit će i dizajnerica Elena Conjar iz Siska koja će upravo na ovom predstavljanju predstaviti 15. godina uspješnog rada u modnoj industriji.

Cijeli događaj organiziran je od strane razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA osnovane 2006. godine s ciljem poticanja regionalnog i lokalnog gospodarskog razvoja koja od tada stručnim i učinkovitim radom pomaže gradovima i općinama, tvrtkama, obrtnicima, zadrugama, udrugama i drugim subjektima s područja županije u njihovom poslovanju i realizaciji projekata.