ZAKS dijamanti: briljantni nakit koji oduzima dah

| Fashion |

Zaks dijamantni nakit s briljantima - kompleti s dragim kamenom

Kada ne bi bilo žena dijamant bi bio običan kamenčić“, poznati je i istinit citat Victora Hugoa jer činjenica je da žene vole lijepi nakit, a upravo su dijamanti jači od svih prolaznih trendova i izvrstan način da se izrazi osobnost i stil. Kako se približava Božić, donosimo vam odabir naljepših dijamantnih kompleta, naušnica, privjesaka za ogrlicu i prstenja. Jer kada muškarac ne zna što pokloniti svojoj voljenoj, dijamanti su uvijek dobar odabir.

Zaks dijamantni nakit s briljantima - kompleti s dragim kamenom ljubičasta
Zaks nakit - komplet s briljantima

Upravo zbog toga, lideri na hrvatskom tržištu nakita, poznate zlatarske obitelji Glasnović i Dodić, vlasnici zlatarni ZAKS i srebrnarnica Argentum, u ponudu ZAKS-a nedavno su uvrstili i novu liniju nakita s briljantima. Riječ je o više od stotinu modela prstenja, točnije, oko stotinu predivnih kompleta koji sadrže prsten, naušnice i  privjesak te o 20-ak novih modela burmi s briljantima.

Zaks dijamantni nakit s briljantima - kompleti s dragim kamenom tirkizni
Zaks nakit - kompleti s briljantima

Cjelokupna kolekcija nakita s briljantima izrađena je većinom od 18 karatnog bijelog zlata, a po želji može biti i oplemenjena dragim kamenjem: safirima, rubinima, smaragdima, ametistima, aquamarinima, dimnim topazima i sl.

Zaks dijamantni nakit s briljantima - kompleti s dragim kamenom smeđi
Zaks nakit - kompleti s briljantima

ZAKS u Hrvatskoj ima 11 poslovnica u kojima možete pronaći ovaj nakit, među kojima je perjanica nedavno otvoreni ZAKS Premium Store u centru Zagreba, na Trgu  bana Jelačića, u kojemu se, osim redovnog asortimana zlatnog i srebrnog nakita vrhunskog dizajna, nude i ekskluzivne linije modnih dodataka proizvedenih u Hrvatskoj i inozemstvu.

Zaks dijamantni nakit s briljantima - kompleti s dragim kamenom biserni
Zaks nakit - kompleti s briljantima

Kako Zaks suvereno prati svjetske trendove i najviše standarde u proizvodnji, vizija je tog lanca trgovina nakitom postati regionalni lider s istaknutim temeljnim vrijednostima: spojem tradicije, kvalitete i modnih trendova te kupcem koji je uvijek na prvom mjestu.

Zaks dijamantni nakit s briljantima - kompleti s dragim kamenom plavi
Zaks nakit - kompleti s briljantima

ZAKS je u Hrvatskoj doista referentno mjesto za nabavku zlatnog nakita i nakita s briljantima,  a to su prepoznale i mnoge poznate osobe iz javnog, političkog i estradnog života poput Doris Pinčić koja je uravo u Zaksu odabrale svoje burme. 

Zaks dijamantni nakit s briljantima - kompleti s dragim kamenom srebrni bijelo zlato
Zaks nakit - kompleti s briljantima

Zaks je definitvno prepoznat po visokoj kvaliteti te modernom, ali i tradicionalnom nakitu koji nudi. Zlatni i srebrni nakit, većim dijelom iz vlastite proizvodnje, ali i posebna linija uvijek cijenjenih zlatnika, kao i spremnost da se u vlastitim pogonima izradi nakit po želji - ZAKS je izdigla iznad konkurencije. Više informacija potražite na njihovoj stranici www.zaks.hr, a više komada iz kolekcije pogledajte u našoj opširnoj galeriji. Nemojte zaboraviti ni video u nastavku.


ZAKS dijamanti