Zagreb social club lansirao zimsku kolekciju prepunu cool komada

| Fashion |

Zagrebački streetwear brand Zagreb Social Club upravo je predstavio svoju mini zimsku kolekciju koja se sastoji od klasičnih streetwear komada kao što su sweatshirts i t-shirts, ali isto tako i veste te zimski dodatci kao što su šalovi i kape. 

Zagreb Social Club dva mjeseca nakon otvaranje svog showrooma u Zagrebu predstavlja svoju mini zimsku kolekciju koja dolazi na vrijeme za Božićnu kupovinu. Njihov prepoznatljiv grb apliciran je na majice dugih rukava u prljavo bijeloj i tamno zelenoj boji, a popularni T-Shirt ovaj put je izveden s bijelim logom kao asocijacija na snježne dane koji nam dolaze. Za sve ljubitelje preppy stila college veste ove zime dolaze s novim bojama i materijalima, ali i decentnijim brandingom. Posebnost ove kolekcije su dodaci, a to su šalovi od 100% alpace i šalovi od 70% vune 30% kašmira, te zimske kape.

“Ova kolekcija nam je bila najveći izazov dosada, ne toliko u kreativnom smislu koliko u produkcijskom smislu. Prvotno je trebala biti predstavljena početkom prosinca, ali pandemija je učinila svoje. Jedan tjedan su nam radionice bile zatvorene zbog pandemije, drugi tjedan tiskare. Probili smo sve rokove, ali smo je završili. Drago nam je da i u ovo teško vrijeme hrvatska tekstilna industrija radi punom parom unatoč svim izazovima.” izjavio je Ali Mirza Mulabegović osnivač Zagreb Social Cluba. 

Zagreb Social Club je nastao 2017. godine kao novi projekt Ali Mirze Mulabegovića koji stoji iza već jednog modnog branda younghearts. Zagreb Social Club kreće od ideje da streetwear bez kulture tj. zajednice je samo moda, te zato ima tri stupa kao temelj branda. Prvi stup je moda, drugi stup je kultura, a treći stup je zajednica gdje sudjeluju, ali i organiziraju humanitarne akcije. U ljeto 2020. godine pokreću Dubrovnik Social Club, a u zimu iste godine otvorio se i showroom u Zagrebu na adresi Smičiklasova 22.

Sve informacije o Zagreb Social Clubu možete saznati putem službenog instagram profila Zagreb Social Club, a najnovije modne komade možete vidjeti u showroomu na adresi Smičiklasova 22 i na njihovom webshopu www.zagrebsocial.club