Vogue tvrdi da su klompe ponovno IN!

| Fashion |

 

 Kao što smo već doživjeli u prošlosti, kada američki Vogue kaže da je određeni trend službeno IN ili OUT - onda se upravo to i dogodi! Ovoga puta, urednici poznatog modnog časopisa proglasili su da se trend klompi vraća na velika vrata i da je ova obuća IN.

Cipele koje volimo nazivati "ružnim ljepoticama" svijeta obuće na službenoj stranici američkog Voguea proglašene u šik povratnicama u svijet mode. Kako je opće poznato, trendovi 70-ih godina već su neko vrijeme živi i kako se čini - ne misle tako brzo otići tijekom nekoliko narednih sezona. Ako su proljetne kolekcije koje smo vidjeli ikakva najava za modnu sezonu onda ova era zaista proživljava svoj pravi procvat. Glomazne klompe vidjeli smo na pistama Milanskog tjedna mode - Bottega Veneta ih vidi u leopard uzorku, dok ih je Versace prezentirao u nešto elegantnijem, ukrašenijem stilu.

Ako ste u nedoumici biste li trebali ovu obuću dodati u svoju kolekciju prije nego proljetna sezona uopće započne - možda ćemo vam danas i pomoći. U našoj galeriji pogledajte modele klompi koji nam se sviđaju...

CHLOÉ Leather slingback mules€795
CHLOÉ Leather slingback mules €795