Vodič za odabir kroja traperica

| Fashion |

Instagram / @fashionismyfortee

Bilo da ste mršavi ili imate obline, bilo da ste visoki ili niski, za svaki oblik tijela postoji onaj savršeni kroj traperica, a mi vam donosimo vodič kako ga pronaći.

Svatko od nas ima barem jedne traperice u ormaru. Klasični odjevni komad koji ide uz svaku modnu kombinaciju, tenisice ili visoke potpetice. No, ipak pronalazak onih savršenih traperica nikako nije jednostavan zadatak.

1. Mršave duge noge
Čestitamo, vi možete nositi (gotovo) sve! Niski struk, visoki struk, boje i uzorci, za vaše noge niša ne predstavlja problem. Skinny traperice posebno lijepo izgledaju na vitkim i dugačkim nogama. Jedino na što morate pripaziti je da vam traperice nisu prekratke.

Instagram / @pinterestingplans

2. Jaka bedra
Nešto šira bedra možete savršeno prekriti s trapericama kroja cigarete. Odličan izbor su i boyfriend traperice. Traperice labavije na bedrima koje se postepeno sužavaju vizualno će stanjiti vaša bedra.

Instagram / @joesjeans

3. Niske petite žene
Uže traperice s visokim strukom vizualno će vas izdužiti. Također možete kombinirati traperice s visokim petama. Idealne traperice imat će liniju po sredini bedra koja će doprinijeti da izgledate koji centimetar višima.

Instagram / @fashionismyfortee

4. Visoke žene s oblinama
Možete se veseliti velikom povratku traperica zvonolikog kroja, odnosno onih koje se šire pri dnu. Ove traperice izgledaju sjajno na ženama sa širim bokovima i idealno skrivaju sva problematična područja. Odaberite tamniji model za razliku od ispranog plavog trapera. 

Instagram / @urban.blonde