Vječno pitanje: hulahupke u boji kože, da ili ne?

| Fashion |

Instagram / @sincerelyjules

Svaku zimu muku mučimo s jednim svima nam važnim pitanjem. Obuči hulahupke u boji kože ispod suknje ili haljine ili ne? Kako odabrati one prave i u čemu leži tajna? Donosimo vam sve odgovore na presudna pitanja kod odabira hulahupki u boji kože. 

Modni stručnjaci slažu se u odgovoru, a on glasi: NIKADA! Tijekom modnih događanja u jesen i na zimu možemo vidjeti sve urednike, utjecajne modne osobe, blogerice i uvijek ostajmo u čudu kada shvatimo da su svi golih nogu. Modna industrija se očito odlučila protiv hulahupki u boji kože.

Međutim, kada pogledamo britansku kraljevsku obitelj možemo vidjeti da njihove žene bez obzira na godine uvijek nose hulahupke. Vojvotkinja Kate jedna je od njih, a sada i buduća članica obitelji Meghan Markle. Poanta tih hulahupki nije zagrijavanje nogu (iako nam pomažu u zimskom periodu), već zaštita nogu od oka javnosti. Gola noga smatra se neukusnom te svaka dama visokog društva uvijek pokriva noge hulahupkama.

Instagram / @tamara

Za razliku od modne industrije koja očito nema problem s prehladom i upalom mjehura, mi obični smrtnici ipak se slažemo s kraljevskom obitelji (barem u nečemu možemo se poistovjetiti). Hulahupke su must have u zimskom periodu, ali ipak postoje neke stvari na koje morate pripaziti.

Boja hulahupki u boji kože je kao make-up. Morate pronaći onu idealnu boju za vaš ton kože. Problem s hulahupkama u ovoj boji nastaje upravo zbog pogrešnog odabira te cijela modna kombinacija pada u vodu, a vi izgledate neukusno i smiješno.

Dok je boja od presudne važnosti, odabir onih prozirnijih ili gušćih je isključivo na vama i vašoj potrebi.