Viktorija Rađa postala zaštitno lice neodoljivih "Brainstorm by mm" narukvica!

| Fashion |

Viktorija Rađa za Brainstorm by mm
Viktorija Rađa za Brainstorm by mm

“Kada ne znam što odjenuti, onda nosim čipku”, jednom je izjavila Carine Roitfeld, slavna stilistica, bivša urednica francuskog izdanja magazina Vogue, ikona stila i jedna od najutjecajnijih žena svijeta mode. Upravo su slavna Francuskinja i čipka – šupljikavi ručni rad iz doba renesanse – bili nadahnuće za zimsku kolekciju brenda Brainstorm by mm.

Kolekcija “Lace&Leather” sastoji se od kožnatih narukvica na koje su našivena čipkana slova (Lace&Leather Letter), čipkana srca (Lace&Leather Love), čipkani tabletić (Lace&Leather Merlo) i čipkani leptiri (Lace&Leather Butterfly).

Nakon velikog uspjeha s kožnatim trakama 3u1 (narukvica, remen i držač za naočale) s ispisanim stihovima pjesme “Prijateljice” i riječi “Ljubav” na 10 svjetskih jezika, za koje su ambasadorica bile glazbena zvijezda Severina i top model Helena Šopar, Brainstorm by mm i dalje ostaje vjeran kožnatoj galanteriji i prijateljskim suradnjama. 

Čipka u kombinaciji s kožnatim narukvicama kolekcije “Lace&Leather” dala je cijeloj priči romantično-rokerski štih, a zaštitno lice je atraktivna Splićanka Viktorija Đonlić Rađa, supruga i majka, bivša missica i pjevačica s istančanim ukusom za modu.

Nova kolekcija napravljena je u limitiranoj ediciji, a narukvice po cijeni od 300 kuna dostupne su u Croatian Design Shopu “TakeMeHome” u Tomićevoj ulici 4 i Nicolas Concept Storeu u Vlaškoj ulici 8 u Zagrebu te buticima Karla u Splitu, Rijeci i Dubrovniku.

Viktorija Rađa za Brainstorm by mm
Viktorija Rađa za Brainstorm by mm