Victoria Beckham uz novu kolekciju na LFW-u predstavila je i svoju beauty liniju

| Fashion |

Victoria Beckham je, na ovogodišnjem London Fashion Weeku, predstavila svoju novu kolekciju za proljeće / ljeto 2020.  kao i svoju istoimenu beauty liniju, Victoria Beckham Beauty.

Novu modnu kolekciju obilježila je jedna riječ-boja. Sve je bilo u znaku neutralnih boja pomiješanih na čudan način, a puni krug napravljen je uz pomoć svijetlo zelene, ljubičaste, limun žute i ledeno plave boje.

Boje, kao i razni uzorci koje smo mogli vidjeti, označavaju svježinu. Priču je dodatno upotpunjena volanima i seksi odjećom koja nije tijesna te ne otkriva previše.

Instagram/@victoriabeckhan

Dugo usavršavana predstavljena beauty kolekcija nudi čiste kozmetičke proizvode u ambalaži koja je ekološki osviještena i sadrži minimalnu količinu plastike.

Instagram/@victoriabeckhanbeauty

Šminka se svela na ono što Victoria želi u vlastitom beauty neseseru. Dizajnerica je htjela ostati vjerna sebi i svojim kupcima koji su naviknuti na prozračan, prirodni look. Glavni fokus bio je na očima po kojima je Beckham poznata. Lagani smokey look s nude ružem koji se lako nadograđuje za večernje izdanje bio je vidljiv uz sve outfite koji su prikazani publici.

Instagram/@victoriabeckhan