Victoria Beckham otvorila svoj prvi dućan!

| Fashion |

Victoria Beckham otvorila svoj prvi dućan!

Mnogi su pokretali svoje modne brendove, no niti jedan nije zaživio poput onoga Victorije Beckham. Bivša pjevačica je tijekom 6 godina postojanja njene modne marke prerasla imidž samo lijepoga lica i dokazala se kao talentirana dizajnerica. A kako je bolje nagraditi svoj uspjeh i zahvaliti se fanovima nego otvaranjem svog prvog dućana?

Upravo time se Victoria bavila zadnjih nekoliko mjeseci i danas službeno otvara svoj prvi dućan, u Londonu na 36 Dover ulici. Na tri kata i ukupno 562 metra kvadratna prostire se raj za sve obožavateljice rada Victorije Beckham, jer sadrži ne samo njenu glavnu liniju već i liniju trapera, asesoara, sunčanih naočala i Victoria Victoria Beckham kolekcije. Osim toga, to je prvi dućan kojega je dizajnirao poznati arhitekt Farshid Moussavi i sa svojim bijelim zidovima, zlatnim lancima i namještajem od drveta i stakla zaista možemo reći da je to high-end dućan.

Victoria Beckham otvorila svoj prvi dućan!
Victoria Beckham

Iako dućan na prvu djeluje malo strogo, nevjerojatnu toplinu mu daje drvo oraha. Upravo to je Victoria i željela; "Ne želim da se ljudi boje ući u dućan, želim da se svi osjećaju dobrodošlo i ugodno." Nadodala je i kako će njeni zaposlenici pružiti svakom klijentu maksimalnu pažnju, što će ići do te mjere da će pronaći veličine i modele Victorijine odjeće bilo gdje u svijetu i spojiti ih s klijentom.

Možda je najveći broj Victorijine klijentele u Americi, no s obzirom na to da je ponosna Britanka i da su njeni uredi u Londonu, ne čudi kako je upravo tamo otvorila prvi dućan. Možda već sljedeći bude negdje u S.A.D.-u...