Trend alert: vez na proljetnim jaknama

| Fashion |

Zara

Jakne s razigranim vezom razvedrit će nesigurno proljetno vrijeme.

Vrijeme je da pospremimo klasične jednobojne crne, sive i smeđe jakne i kapute te ih ostavimo da sačekaju jesen. Kako proljetno vrijeme zna biti nestabilno, svi prije nego li izađemo iz svojih stanova i kuća obavezno sa sobom uzmemo jaknu. Ipak je proljeće i zato razvedrite svoju modnu kombinaciju s proljetnom jaknom s vezom.
Iako zadržavaju svoju ozbiljnost i osnovnu boju, vez i najjednostavnijim jaknama daje neočekivani karakter i dozu vedrine. Jakne s vezom će vas utopliti u prohladnim jutrima i večerima, a nećete izgledati kao da ste zapeli u veljači.

Svevremenski i vječni traper ove sezone nije prošao bez veza. Traper jakna paše uz sve, pa ćete tako i onu s vezom lako i jednostavno iskombinirani uz bilo koji odjevni predmet. Vez klasičnu traper jaknu čini sve, samo ne običnom.

Stradivarius 349,90kn / h&m

Maskirne jakne su u trendu i ovu sezonu s time da su dobile dodatak u obliku veza. Ako ste mislili da je maskirni uzorak samodovoljna dekoracija, sigurno ćete se razuvjeriti s ovim jaknama.

Zara 499,90 kn / Mango 549,90 kn

 Obična crna jakna ovu sezonu je sve samo ne obična. Ukrašena je cvjetnim vezom koji razbija crnilo i daje joj proljetni karakter.

Pull&Bear 449,90 kn /Bershka 449,90 kn