Veliki throwback: korzeti su ponovno in

| Fashion |

Korzeti su ponodvo in

Vrlo neudoban odjevni predmet koji je davno u povijesti bio nezamjenjivi odjevni predmet u ženskom ormaru vratio se u modu. Trend nošenja korzeta ponovno je oživio.
Korzet danas ne liči na korzet nekada jer nije izrađen od platna i željeza niti nam služi u svrhu steznika. Nekad je kontrolirao držanje tijela i oblikovao žensko tijelo, a danas je samo trendi komad koji vole trendseterice.
Korzet jest zaista ženstveni i seksepilan odjevni predmet te će se u njemu svaka žena osjećati samopouzdano. Možda i nisu najudobniji za nošenje i velika su suprotnost, također velikom trendu ove sezone, oversized majicama, košuljama ili hoodicama. No upravo je u modi spajanje nespojivog tako da ako želite biti in iskombinirajte oversized košulju ili majicu i preko toga obucite korzet te ćete dobiti idealnu proljetnu kombinaciju za proljeće 2021. godine.

Korzeti su ponovno in

Korzet možete nositi i samostalno u kombinaciji s oversized to jest baggy trapericama. I ta će kombinacija biti pun pogodak pogotovo za toplije dane koji su pred nama.
Različite varijacije na temu, odnosno različite modele korzeta možete pronaći u mnogobrojnim high street dućanima, ali i u našoj galeriji.