Robert Sever ovaj put "bez filtera"

| Fashion |

Nakon i komercijalnog uspjeha kolekcija "Vasilisa" i "Vasilisa Severova" pripremljeni su novi vizuali koji prate treću etapu jesensko-zimske priče

Iz branda su izjavili da su vizuali za kolekciju "Vasilisa Severova" su nešto najspontanije što su u djelovanju branda do sada napravili te da je cijela ideja nastala kao reakcija na filtrirane, ispeglane i preuređene fotografije koje su svakodnevica na društvenim mrežama, i povratak jednostavnom i spontanom izričaju.

Naime, fotografije su snimljene jednokratnim analognim fotoaparatom, a iza objektiva stale su muze branda Iva Marušić i Ana Stanković,iz agencije Talia models, koje su fotografirale jedna drugu i dale osobni pristup koji savršeno povezuje sve segmente djelovanja branda.

Zbog interesa klijentica i odličnog komercijalnog uspjeha, kolekcija je nadopunjena s novim verzijama odjeće koje su ranije bile prikazane na pisti.

Vunene oversized veste, koje su ručno pletene i izvezene, lepršave boho suknje i haljine, boho ogrtači i kaputi , kao i selekcija pletenih kapa te tople uške/ krune, sve je to ponovno stvoreno u novim materijalima i bojama.

Iz brenda su izjavili da upravo zbog potreba klijentica uvijek žele imati zanimljivu i svježu ponudu te da je nova selekcija odjeće, koja je profinjena, ženstvena, ležerna i chic, kao stvorena za zimske stylinge, od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode.

"Izradili smo ovu kolekciju koja ženama- osim naše prepoznatljive estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranja, tako da je njena uloga prije svega praktična- posebno u situacijama kada želimo i dalje zadržati ležernost a pritom svoj dnevni i večernji look oplemeniti nečim novim. U ovoj kolekciji koristili smo široku paletu materijala, od nježne čipke, vune, viskoze i pamuka, pa sve do mekanog baršuna i umjetnog krzna. Lepršave brušene viskoze koristimo s detaljima našivene čipke u raskošne kreacije. Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna, koje su posebni imperativ u ovo doba proslava."- izjavio je Robert Sever.

Za styling i grafički prijelom zaslužan je Sever Velicki Studio, a sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu u Zagrebu u Vlaškoj 78.