Uz Annu Dello Russo i H&M svaki je dan Fashion Week

| Fashion |

Cijene modnih dodataka

Kolekciju Anne Dello Russo za H&M već imali prilike vidjeti u nekoliko navrata i najava, no sada je konačno dostupna cijela kolekcija s cijenama, kampanja kao i glazbeno-modni video. Kao što je Anna glamurozna, zaigrana i zabavna, a opet kičasta i pretjerana, takva je i njena kolekcija. Zlato u sto kombinacija uz tirkiz i žestoke cipele najbolje opisuju Anninu strategiju mode koja govori kako su nekad modni dodatci dovoljni da nose cijelu kombinaciju. Stara haljina u trenu će uz ogrlicu, naušnice i torbicu izgledati kao neka nova.

Cijene modnih dodataka
Cijene modnih dodataka

“Modni dodatci su ključni, osim što vašem izgledu daju onaj osobni štih, dozvoljavaju vam i da se igrate s modom. Oni su jednostavno poput vitamina za modu” izjavila je ekstravagantna Anna.

U kolekciji možete naći sunčane naočale, torbice, cipele, čizme, ogrlice, naušnice, narukvice i remen, no osnova cijele kolekcije je kako kaže sama Anna kovčeg na kotačiće u koji stanu svi vaši ključni modni komadi koji jednostavno moraju ići svugdje s nama.

Inače Annina kolekcija, iako bi se mogla svesti pod zajednički nazivnik kič, dolazi u idealno vrijeme kad nam u ormarima fali neko osvježenje za jesen. Nama najdraži komad su naočale s krokodilima i zeleni komplet nakita koji podsjeća na smaragde koje Angelina Jolie nosila u nekoliko prilika.

Cijene modnih dodataka

Kolekcija Anne Dello Russo dolazi u dućane 4. listopada, a biti će biti raspoloživa u 140 trgovina na svijetu, u Hrvatskoj biti će dostupna samo u jednoj trgovini, a to je ona na Cvjetnom Trgu u Zagrebu.

Nama najzanimljiviji dio cijele kampanje i kolekcije su modni savjeti koje je Anna otpjevala u video spotu kampanje ”Fashion Shower”, a mi vam ih donosimo redom.

1. Moda je deklaracija vaše vlastite slobode
2. Između stila i mode? Apsolutno moda
3. Moda je uvijek neugodna, ako se osjećate ugodno, nikad neće postići pravi izgled
4. Savršena u svakoj dobi.
5. Nositi večernju odjeću tijekom dana potpuno je neočekivano
6. Ako netko odjene istu haljinu kao i vi, odlično, znači da ste napravili dobar izbor
7. Svaku odjevnu kombinaciju nosite samo jednom
8. Nosite kaput kao haljinu
9. Nije bitna veličina vašeg tijela jer moda laska svima
10. Modni dodatci poosobljuju vaš stil

Anna Dello Russo za Hennes Mauritz, Fashion Shower