Urbana moda s potpisom Jet Laga

| Fashion |

Brend Jet Lag dizajnerice Jasmine Arnautović, u sklopu showroom koncepta Fashion Week Zagreb/Cro a portera i njenog prvog samostalnog izlaganja, donio je zanimljivu i jednostavnu, nosivu kolekciju namijenjenu oba spola.

Jet Lag

U sklopu ovog zanimljivog i intimnijeg načina prikazivanja kolekcija namijenih kolegama, suradnicima i klijentima tako smo vidjeli urbanu viziju zanimljive, a ne dosadne svakodnevice. Ulična moda, i njene urbane forme, inspiracija su ove dizajnerice, koja se kao rijetka usudila konkurirati velikim svjetskim high street brandovima te ponudila odjeću za svaki dan.

Jet Lag

Sklonija muškoj modi, Jasmina je prikazala kompletniju sliku muškarca u svojoj viziji, što je ujedno i zanimljiv podatak, ako uzmemo u obzir da se relativno mali broj domaćih dizajnera odlučuje na mušku publiku. Nosivost, udobnost, jednostavni krojevi, zasigurno će pronaći svoj put do publike, što je potvrdio i veliki aplauz okupljenih po završetku predstavljanja kolekcije.

MUA Kristina Atletić

Make up kao i do sada potpisuje team Učilišta Profokus na čelu s Kristinom Atletić.  Među gostima koji su vjerni ljubitelji dizajna s potpisom Jet Lag bilo je dosta kolega i poznatih osoba poput Tihane Harapin Zalepugin, Tonija Rica, Dalibora Petka i Gorana Čižmešije.  

Jet Lag