Urbana i limitirana edicija Sever StreetStyle odjeće

| Fashion |

Druga linija branda Robert Sever pod imenom SEVER kolekcija je streetwear odjeće i modnih dodataka. Inspiracija i glavna ideja ove linije je nastavna na dosadašnje kolekcije dizajnera Roberta Severa i njegova tima u kojima se bave prepoznatljivom RS estetikom kroz prizmu streetstyla.

Miješanje različitih uličnih stilova, uklopljenih u dizajnersku cjelinu uvijek je osnova svake kolekcije ove linije. Utjecaji sežu od rapa,hip hopa, grafiti arta, rocka, do mode 80ih I 90ih , preko logomanije, koja je i ove sezone vrlo aktualna i poželjna.

Sever proljeće

Ulična umjetnost , sportska odjeća te glazba povezani su u skladni vizual kolekcije. Svaki artikal je pomno osmišljen te unutar svojih jednostavnih formi i funkcionalnosti koju zahtjeva ovakva linija obiluje mnoštvom zanimljivih dizajnerskih rješenja .

Sever proljeće

Materijali su uglavnom prirodni, kako bi cijela kolekcija bila ugodna za nošenje i lako se kombinirala za mnoge dnevne prigode i situacija. 

"Ove sezone odlučili smo da nam zaštitno lice kolekcije bude Paula Šik Sik, mlada kolumnistica i influencerica. Jako nam se svidjela njena osobnost i način na koji se vizualno izražava, pa nam je bila logičan izbor za ovu priču. Kao i većinu naših kampanja, i ovu je snimio naš stalni suradnik Marko Grubišić, a Paula se odlično snašla ispred objektiva.“ kaže Robert Sever.  

Sever proljeće

Limitirana kolekcija od 50-ak komada koji se baziraju na odjevnim predmetima od trapera i pamuka,  namijenjene su populaciji koja više preferira StreetStyle odjeću. Osnovu čine traper jakne, koje su različitim načinima izrade i industrijske dorade –poput izbjeljivanja, paranja i stonewashiranja pa sve do sitotiska dovedene do unikatnih predmeta.

Sever proljeće

Uz sve to, jakne su ukrašene i unikatnim bedževima koje smo izradili i  za ovu ediciju, kao i našim prepoznatljivim RS metalnim gumbima .Uvijek našim klijentima pripremimo nešto stvarno posebno , jedinstveno i trendy , a opet unikatno„–kaže Robert Sever .

Sever proljeće