Upoznajte Recommend - novu cool shopping platformu

| Fashion |

Reccomend
Reccomend

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji gdje ste satima pretraživali internet trgovine u potrazi za idealnim proizvodom, a pritom niste bili sigurni je li to najbolji omjer cijena i kvalitete. Što ako vam kažemo da postoji novi način kupovine koji će vam uštedjeti vrijeme, novac i živce?

Recommend je nova shopping platforma na našem tržištu koja spaja kupce, brandove i content kreatore na jednom mjestu. Na Recommend platformi, kupci imaju pristup preko 150 brendova i preko 250 tisuća proizvoda koji se nalaze na popustu, a svaki put kada kupujete preko Recommenda ostvarujete dodatnih 3% uštede. Neki od brendova koje možete pronaći na platformi su Answear.hr, Notino, Tvornica Zdrave Hrane, Star Silk, Lonci&Poklopci, te brojni drugi.

Reccomend
Reccomend

Iza ove inovativne platforme koja pomaže kupcima da pretražuju manje, a više štede prilikom online kupovine, stoji hrvatski tim sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Cilj Recommend tima je unaprijediti način na koji ljudi kupuju proizvode online, stvarajući platformu koja spaja umjetnu inteligenciju s intuitivnim sučeljem i jedinstvenim funkcijama.


Pomoću Reccomend trendova svaki kupac može - u obliku videa ili fotografija - pronaći i kupiti proizvode koji ga zanimaju. Platformu koriste i brojni content creatori, kao i brandovi.

Reccomend
Reccomend cashback


Osim na webu, Recommend je dostupan i na Apple Storeu i Google Play Storeu. Besplatna i intuitivna aplikacija iznimno je jednostavna za korištenje, te u samo nekoliko klikova možete kreirati svoj račun, izabrati interese, te pretraživati svoje omiljene kategorije i kupovati proizvode.

Traži kraće, štedi više, i uživaj u shoppingu na mjestu dobrih preporuka.

Više informacija o Recommendu možete pronaći na: www.recommend.co

I na: www.instagram.com/recommnd/