Upoznajte Modni Kolektiv – novu go-to adresu modnih zaljubljenika

| Fashion |

Modni KOLEKTIV

Modni KOLEKTIV - mjesto u koje će se sve fashonistice zaljubiti

Novi zanimljiv modni koncept jučer je službeno otvorio svoja vrata ili bolje reći modni ormar na adresi Tkalčićeva 73. Ovaj će koncept postati nova go-to adresa svih zaljubljenika u modu  jer se po prvi put na hrvatskim prostorima donosi već provjereni i iznimno uspješan svjetski trend posuđivanja odjeće. Upoznajte Modni KOLEKTIV!

Prvi zajednički ormar na ovim prostorima

Svima nam se dogodilo da u trenucima nedostatka inspiracije manično pokušavamo izvući savršenu kombinaciju iz naših ormara, na kraju se odlučivši za prvi isproban outfit, dok ostaci naše jednosatne (dvosatne? Anyone?) tiranije ostaju žalosno razbacani po cijeloj sobi…

Začetnice ovog modnog projekta Nika Balon i Mateja Bajt, krećući se  u modnim krugovima, došle su na ideju otvaranja prvog zajedničkog ormara na ovim prostorima  – svojevrsne ''modne knjižnice'', gdje svatko može doći i posuditi komad odjeće ili cijeli outfit po želji. Nika i Matea prostor Kolektiva zamišljaju kao modnu zajednicu svih koji vole raznolikost stilova i ne boje se eksperimentiranja s modom. Zvuči odlično? I je!

Modni KOLEKTIV

Pomno uređen interijer s raznolikom ponudom

U istim i sličnim gore spomenutim situacijama naše je rješenje Modni KOLEKTIV. Vlasnice su zamislile svoj predivno i pomno uređeni interijer Kolektiva kao zajednički prostor gdje se može navratiti na neformalno druženje, popiti koje piće prije izlaska ili bilo koje drugo prigode i otići u novom savršenom modnom izdanju. U prostoru u Tkalčićevoj svatko će pronaći nešto za sebe – od statement komada po najnovijim trendovima, vintage i retro haljinica, do vječnog trapera. Veoma lako moći ćete obnoviti svoj look u stilu po želji i to po jako pristupačnoj cijeni. Ukoliko se sjetite ponijeti nešto onih komada koji ostaju nesretno zaboravljeni u ormaru, oni će svoju ulogu pronaći na policama Kolektiva, a vama se svaki komad odbija od mjesečne članarine.

Modni KOLEKTIV

Članstvo

Članom Modnog KOLEKTIVA postaje se plaćanjem članarine, što može učiniti svaka osoba starija od 16 godina. Za 200 kuna mjesečno možete posuditi jedan outfit tjedno, dok članarina od 300 kuna pokriva neograničen broj posudbi mjesečno. Prethodno posuđena odjeća mora se vratiti u Kolektiv da bi se posudila nova. Studenticama će ova prilika biti još primamljivija jer im članstvo donosi i poput od čak 50%.

Naravno, članstvo u Kolektivu nije preduvjet za posuđivanje odjeće. Jednokratna posudba za 1 komad odjeće iznosi 50 kuna, a za outfit 100 kuna (po posudbi plaćate i kauciju koja se vraća po povratu neoštećene odjeće u Kolektiv). Odjeća se nakon nošenja šalje vanjskim suradnicima na kemijsko čišćenje, tako da o higijeni ne morate brinuti. Zato posjetite Kolektiv, uživajte u druženju i osvanite u novom outfitu svaki tjedan!

Modni KOLEKTIV