Umjetnost čistoće dizajna na način Kralj&Krajine

| Fashion |

Kralj&Krajina kampanja

Mladi dizajnerski duo Kralj&Krajina koji je svojom prvom kolekcijom prikazanom na Dreft Fashion Weeku osvojio modnu kritiku i publiku lansirao je svoju prvu modnu kampanju. Pobjednice Dreft Next Generation natječaja koji mladim dizajnerskim nadama pomaže stipendijom, lansira ih u dizajnersku orbitu te im daje mogućnost prikazivanja svoje kolekcije uz bok afirmiranim domaćim i stranim imenima na najdugovječnijem i jedinom internacionalnom domaćem modnom događanju, Dreft Fashion Weeku Zagreb, u vrlo kratkom vremenu uspjele su zainteresirati sve prave modne znalce.

Kralj&Krajina kampanja
Kralj&Krajina kampanja

Komadi iz pročišćene, bijelo-bež kolekcije ono su što svaka hrabra moderna žena treba, ali i želi imati svom u ormaru. Djevojke je inspiriralo gradsko sivilo i iščekivanje proljeća i sunca. Ženstvena, elegantna, profinjena, a opet senzualna i seksi kolekcija mladi studentica TTF-a jednostavno je savršena.

Kralj&Krajina kampanja
Kralj&Krajina kampanja

Fotografije kampanje ovog mladog dizajnerskog dvojca Kralj & Krajina potpisuje odličan fotograf John Pavlish, make-up Biljana Baljak, u ulozi modela našla se zanimljiva i neobična Ana Laura Kapetanović iz agencije Talia Model dok je za stajling i kreativno vodstvo zaslužna Ivana Pavić.

Kralj&Krajina kampanja
Kralj&Krajina kampanja

Ideja kampanje je sukladno kolekciji prikazati strogi, ali ujedno ženstveni minimalizam s velikom dozom elegancije i suptilnosti na pomalo pomaknuti način. Također, Kralj&Krajina su željeli predstaviti kolekciju na oku što atraktivniji način koji će biti dopadljiv mlađoj, ali i onoj zrelijoj modnoj publici. Pročišćenost, minimalizam, naglasak na ekspresijama modela te u konačnici sam po sebi zanimljiv i karakterističan model bili su idejna nit vodilja pri stvaranju ove kampanje u kojoj je moda glavna zvijezda. Veseli nas vidjeti što će nam sljedeće pripremiti ove kreativne i simpatične dizajnerice.