Ulična moda bez zajednice je samo moda – Zagreb Social Club ima novu ljetnu kolekciju

| Fashion |

Sada možete online prednaručiti ljetnu kolekciju hrvatskog streetwear branda koji prepoznajte ljudske potrebe.

Zagreb Social Club je hrvatski streetwear brand koji stoji iza tvrdnje da je streetwear bez zajednice, samo moda. Biti tu jedni za druge i znati prepoznati potrebu, to je vrlina ovog mladog i perspektivnog brenda. Poznati po svojim jasnim ciljevima i motivima kroz koje modu s porukom šire u javnosti, pronašli su svoje obožavatelje, a iz dana u dan, pridružuju im se novi.

Osim mode i organizacije događanja, Zagreb Social Club često sudjeluje i u raznim humanitarnim akcijama, a trenutno je na njihovom webshopu moguće kupiti bedž, od čije prodaje dio ide za obnovu studija naše poznate street art umjetnice OKO.

Pomogli su i humanitarnoj organizaciji “Humanity First” napraviti 1.000 maski za lice tako što su ih spojili s jednom njihovom radionicom i ustupili im termin za proizvodnju. Zbog toga zadnja kolekcija sada malo kasni, ali kako su se svima, tako su se i Zagreb Social Clubu, prioriteti preko noći promijenili. Zagreb Social Club sve artikle proizvodi u hrvatskoj u malim serijama, a za neke su korišteni i materijali hrvatske vojske.

“Hrvatska je kroz povijest imala jaku tekstilnu industriju koja je u posljednjih dvadesetak godina gotovo nestala. Iza toga, ostali su ljudi obučeni za izradu kvalitetnog proizvoda, znanje, vještine i uvjeti. U trenutku kada se krenula događati renesansa za male proizvođače i brendove, zadesila nas je ova epidemija, a uz nju i potres”, dodao je kreativni direktor brenda - Ali Mirza.

Sada u fazi prednarudžbe, kupnjom zajedno možemo podržati hrvatsku tekstilnu industriju i nastaviti dugogodišnju tradiciju industrije na koju možemo biti ponosni.
Zagreb Social Club artikle možete naručiti na njihovoj stranici , a za sve dodatne upite, tu je njihov Instagram.