U Zari smo pronašli cipele na potpeticu za svaku buduću mladenku

| Fashion |

Zara

Većina žena mašta o svome vjenčanju još od malih nogu, a kada taj dan stigne svaka se žena želi osjećati najljepšom na svijetu. Iako je vjenčanica glavna zvijezda ipak su i cipele bitne. Prvenstveno je bitno da su udobne kako biste u njima mogli plesati cijelu noć no također bitno je i da su u skladu s vjenčanicom.

Zara

Možda i najpoznatiji brend kada su u pitanju cipele primjerene za vjenčanja jest Jimmy Choo no njihova cijena je vrtoglava. Cijena Jimmy Choo cipela koje su najpopularnije, a ujedno i najljepše kada je u pitanju vjenčanje kreće se između 800 i 1500 eura.

Zara

Mi smo u Zari pronašli jednako lijepe, ali puno jeftinije cipele na potpeticu koje neodoljivo podsjećaju na baš na one brenda Jimmy Choo.
Cipele s visokim potpeticama i otvorenom petom te špičastim vrhom ukrašene su biserima. Baš ih ti biseri čine tako posebnima i elegantnima.

Zara

Ne želite li davati vrtoglave iznose na cipele koje će ionako biti prekrivene vjenčanicom onda su Zarine potpetice idealne za vas jer cijena im je svega 49, 95 eura.