Twinsi u novoj galaksiji

| Fashion |

Modni dvojac Twins nas novom kampanjom za svoju capsule kolekciju vodi u svijet novog doba galaktičke sageKolekcija odiše snažnim ženstvenim odjevnim komadima od pencil suknji do onih punog kruga, oversize kaputa u nekoliko dužina i majica s likom poznatih junaka franšize “ Star Wars” koja je trenutno aktualna. Kolekcijom dominiraju crna i ljubičasta boja s detaljima žute i crvene te zanimljivim uzorkom zvjezdica. 

Twins Star Wars collection

Jaki statement komadi kao što su zimski kaputi s zanimljivim konstrukcijskim rješenjima ili detalji od eko krzna roza boje upotpunjeni kroz par ležernih kombinacija tipičnih za streetstyle učiniti će ove zime da ne prođete nezapaženo.

Zaštitna lica kampanje su modeli agencije Talia model, Lucija Putanec i Karla Barać, a fotografiju potpisuje Darija Cikač, uz asistenta Neven Muretić.

Twins Star Wars collection

“Ovo je naša prva capsule kolekcija, a vizuali slave ljubav prema filmovima znanstvene fantastike i futurizma. Kao veliki fanovi s nestrpljenjem iščekujemo novi nastavak Ratova zvijezda “Posljednji Jedi”. Goruće pitanje broj jedan je: “Tko je posljednji Jedi?”. A goruće pitanje broj dva je svakako: “ Zašto je posljednji?”

Twins Star Wars collection

Film se u hrvatskoj premijerno prikazuje 15.prosinca kada ćemo saznati kako se dalje nastavlja avantura naše drage Rey te vidjeti scene snimane u Dubrovniku.” izjavili su dizajneri Damir Begović i Domagoj Štimac.

Filmu se radujemo i mi, a njihovu cijelu capsule kolekciju pogledajte u galeriji.  

Twins Star Wars collection