Tri kultna modela cipela na visoku potpeticu

| Fashion |

Kultni modeli cipela

Slabost skoro svake žene jesu lijepe cipele. U moru predivnih cipela neke posebno bliješte. Pojedine su stekle kultni status. Trendovi dolaze i odlaze, ali neki uspiju ući u vječnost.
1. Manolo Blahnik - Haggisi
Cipele brenda Manolo Blahnik modela Haggisi definitivno su kraljice među salonkama. Svoj kultni status stekle su zahvaljujući Carry Bradshow, protagonistici serije Sex i grad, ali i Princezi Diani koja je obožavala kultni model Manolica. Toliko jednostavne, a opet toliko posebne da ih svaka žena želi imati u svom ormaru.

Manolo Blahnik


2. Christian Louboutin - Pigalle
Još jedan model salonki na vrtoglavu visoku potpeticu koje su definitivno postale kultni model i predmet želje žena diljem svijeta. Model koji svaku nogu vizualno pretvara u seksi, vretenasto, dugo "oružje".

Christian Louboutin


3. Chanel - Slingback
Chanel je pojam za klasiku i eleganciju. Njihov model cipela Slingback zaista i jest sinonim za eleganciju. Kultni model koji zaista ne izlazi iz mode prikladan je za raznorazne situacije. Iako ovaj model cipela ne krase visoke potpetice svejedno predivno stoje na nozi. Peta je savršene visine koja je prikladna za svakodnevno nošenje. A dizajn je takav da se slaže uz svaku modu kombinaciju.

Chanel