Trendovi prate hrabre i odvažne

| Fashion |


Ove jeseni glavni je modni trend biti odvažan, a kada ste odvažni onda ćete istražiti trendove, dati da vas inspiriraju i sve skupa hrabro isplanirati. Nakon hermetičnog ljeta, stigla nam je eksplozivna i snažnim bojama definirana jesen. Izlozi trgovina Arena Centra pravo su mjesto za sve eklektične ljubitelje mode, predvodnice ultimativnih trendova i zaigrane kreativce. Novi „it“ komadi u trgovinama čekaju na svoje vlasnice.

Početak modne jeseni, Arena Centar dočekao je u znaku modnih noviteta, ali i novih trgovina. U rujnu je tako otvoreno 5 novih trgovina: provjereni brand tenisica Skechers, jedinstveni talijanski brand sportske odjeće francuskog imena Boxeur des rues, brand odjeće za fitness Bia Brazil i trgovina casual sportskom odjećom Easy Going store te dugo iščekivani Armani Exchange. Uskoro se otvaraju trgovina kultnog američkog professional make up branda NYX, monobrand trgovina branda elegantne ženske odjeće Comma te jedinstvena trgovina i igraonica gaming branda Hangar 18.

Jake nijanse boja, pliš i krzno, predugo i prekratko i igre s volumenom osvojile su modni podij. Stoga se odvažite i promjenite svoju stilsku svakodnevnicu “it” komadom koji će vas uveseljavati do proljeća. Mogu to biti popularne gležnjerice ili ljubičasti kaput, fora jakna ili torbica za posao – nešto čime ćete začiniti svoj stil i svakodnevni odabir.

Za sve one koji se uvijek odlučuju za kupovinu must-have komada i preferiraju diskretan luksuz, predlažemo da ih kupe u drugačijoj, zanimljivoj varijanti  i upotpune eleganciju trendi detaljima.

Ne, nismo zaboravili na praktičnost, zajednički nazivnik urbane mode od 80-ih naovamo. Toplo preporučujemo, uvijek birajte funkcionalne, nosive komade i budite praktični.

Ako ste u potrazi za stylish komadima i intenzivno razmišljate o jesenskom shoppingu – smjer je samo jedan: Arena Centar.