Trendovi 90-ih koji su se vratili

| Fashion |

Instagram / @negin_mirsalehi

Val nostalgije za 90-im godinama hara modnom industrijom, a s novim kolekcijama stigle su i nove potvrde da su 90-te itekako pokucale na vrata naših ormara.

Donosimo vam glavne trendove nove sezone, koji su nedvojbeno preuzeti i inspirirani 90-im godinama.

1. XL logo
Filina trenera ili Tommy Hilfiger majica, više nema zabune, jer doba minimalizma i sakrivenih loga je opet iza nas. Baš kao i prije 20 godina, glavni trend ove sezone (a i onih nadolazećih) svakako su vidljivi XL logo. Glavi moto opet je što veće i vidljivije, to bolje!

Instagram / @winnieharlow

2. Zadebljani potplat
Debele potplate proslavile su Spice Girls, a onda smo ih potjerali iz naših ormara krajem 90-ih godina. Sada se vraćaju, pogotovo kada je riječ o tenisicama. Od onih ekstremnih pa do malo decentnijih, ali sve u svemu debeli potplat svakako se vratio i pronašao put povratka ka našim ormarima.

Instagram / @ciara

3. Minijaturne sunčane naočale
Nakon godina i godina velikih i oversized sunčanih naočala, sada se opet vraćamo onih malim. Ovaj trend je moguće onaj najmanje omiljen većini, ali stigao je i ne planira nas napustiti. Baš kao i 1990-ih, vrijeme je za cool uske okvire koji se nose na sredini nosa.

Instagram / @claartjerose

4. Trenirka
Iako su trenirke konstantno s nama, jer su prvenstveno odjeća za vježbanje, sada se vraćaju i u naš svakodnevni život. I to ne bilo kakve trenirke, već one u bojama

Instagram / @daniellecathari