Trendi i jeftino: 6 must have kupaćih kostima iz H&M-a

| Fashion |

Trendi i jeftino: 6 must have kupaćih kostima iz H&M-a

High street brendovi su najčešći izbor u potrazi za kupaćim kostimima kod mnogih mladih žena, no sve češće se događa da prodaju odjeću slabije kvalitete po previsokim cijenama. Za švedski brend H&M većina bi se složila da je s obzirom na cijenu i vrlo isplativ odabir, a posebice na polju kupaćih kostima.

Bikini u H&M-u možete kupiti već za 70-ak kuna, a prednost je što možete sami birati gornji i donji dio. Svake godine ovaj brend nudi najraznolikiju ponudu kupaćih kostima koji su vrlo trendi i pristaju velikom broju žena, no ove godine je sve začinila Gisele pozirajući za njihovu reklamnu kampanju, ali i pjevajući u reklami preradu hita "Heart of Glass". Koliko su ustvari kupaći kostimi s potpisom H&M-a čvrsti i dugotrajni svjedoći i činjenica (iz prve ruke) da i nakon 3 godine izgledaju sasvim novo.

Kupaće kostime koje Gisele nosi u video reklami već možete kupiti u H&M-u, a cijenom su vrlo prihvatljivi. Neke od naših favorita među H&M kupaćim kostimima za ljeto 2014. godine možete pogledati u našoj galeriji. Naravno, sve cijene su priložene!

Gisele Bündchen će pjevati za H&M
Jedna od fotki iz nadolazeće kampanje