Trend kombiniranja trapera se vratio!

| Fashion |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez uvijek je glamurozna, bilo da nosi mini haljinu na crvenom tepihu ili traperice i majicu, ona jednostavno izgleda prekrasno. Posljednja kombinacija u kojoj je uhvaćena nije nikakva iznimka - uske tamne traperice i opuštena traper košulja. To je mogla biti jedna sasvim obična kombinacija, ali u paru s neutralnim štiklama, razbarušenom kosom i avijatičarskim naočalama, dobila je sasvim drugačiju notu!

J.Lo nije jedina zvijezda koja je u skorije vrijeme bila viđena u kombinacijama "duplog trapera". Jessica Alba nekoliko je puta svoje boyfriend traperice uparila s košuljama od istog materijala. Čak je dodala i bijele štikle kako bi stvorila pravi retro look.

Jessica Alba / Olivia Palermo
Jessica Alba / Olivia Palermo

Na tjednu mode u New Yorku, Olivia Palermo također se odlučila za ovaj traper trend iz devedesetih. Suknju od trapera kombinirala je sa svjetlijom košuljom. Kako bi look održala modernim, dodala je par neutralnih štikli i veliku torbu.

Rihanna, Beyonce i Kim Kardashian, samo su neka od imena koje smo također mogli vidjeti kako kombiniranju traper s traperom.

Beyonce / Rihanna
Beyonce / Rihanna

Dakle, službeno je - kombiniranje trapera ponovno je trendi! Svijetlom traper košuljom nikada nećete pogriješiti ako želite isprobati ovaj trend. Bilo da ju želite upariti s uskim, trapez ili boyfriend trapericama, samo zapamtite da ne želite baš identičnu nijansu. Dvije komplementarne, ali različite nijanse trapera održat će look svježim.