Trend alert: traperice s trakom

| Fashion |

Instagram / @motherdenim

Ne postoji kategorija koja je važnija u našim ormarima od one u koju spadaju traperice.

Traperice su najnošeniji komad odjeće u gotovo svakom ormaru, a pri odluci o kupovini novih traperica koje ćete priložiti svojoj već postojećoj kolekciji obično slijedi mukotrpan pronalazak onih koji idealno odgovaraju vašem tijelu. Pri odabiru traperica pripazite da su napravljene od visokokvalitetnog materijala i da su udobne pošto ćete provoditi brojne dane u njima.
Najnoviji trend koji se je pojavio i koji trenutno hara ormarima modnih blogerica i svih modnih znalaca su traperice s trakom na vanjskom dijelu.
Traka će vizualno izdužiti vašu nogu te će je učiniti vitkijom, a dobra strana ovih traperica je da ih možete uklopiti u svaki outfit. Odlučno će izgledati na običnu bijelu majicu sa zanimljivim printom i tenisicama, kao i na košuljicu i visoke pete.

Victoria Beckham / SIWY Denim

Zara i Mango već su se priklonili ovom trendu. Zara sa zanimljivim skinny trapericama i ružičastom decentnom, a opet zanimljivom trakom, dok je Mango napravio široki model s prorezom te uklopio dva velika trenda u jednim trapericama. Prorez i traku. 

Mango 199,90kn / Zara 229,90kn