Trend alert: Torba od perli iz Manga

| Fashion |

Već smo naglasili da su torbe od perlica najnoviji trend koji tek dolazi, a Mango je sada napravio svoju vlastitu varijantu perlica, odnosno torbu od prozirnih perli.

Jeste li se već pripremili za nadolazeći hit ljeta? Ako niste, u redu je, jer u trgovine će tek početi pristizati. Nakon uspjeha brenda Shrimps s torbom imena Antonia o kojoj smo već pisali i koja je postala pravi must-have, Mango je napravio svoju verziju nazvanu ''Pellets'' i već ima listu čekanja.

Shrimps, torba Antonia

Znamo kako to već biva. Prvo se pojave skupe i luksuzne varijante u koje se instantno zaljubimo i o kojima sanjama, a onda nas marke high-street mode obraduju s cjenovno prihvatljivim verzijama istih.

Ovaj put Mango je bio najbrži. Mala torbica od prozirnih perli kako je stigla, tako je i nestala. U ekspresnom roku stvorila se lista čekanja, jer sve modni entuzijasti znaju što će biti neizostavni modni dodatak za nadolazeću toplu sezonu.

Mango 299,99 kn

Torbu je Mango označio pod 'coming soon' što znači da ćete ipak imati šansu dokopati se svog primjerka i to po cijeni od 299,99 kn.