Trend alert: oversized džemperi

| Fashion |

Instagram / @junesixtyfive

XXL veste i džemperi odjevni su komad bez kojeg zima ne može proći. Ako mislite da nisu za vas i ako ne znate kako ih kombinirati, donosimo vam savjete nakon kojih više nećete izlaziti iz oversized džempera, bar ne ovu zimu.

Temperature su opet pale, a ako mislite da veliki puloveri služe za valjanje po kauču, niste u pravu. Oversized pletivo bilo je glavni trend u 2017. godini, a taj trend nastavio se i u novoj godini. Pokazat ćemo vam kako stilizirati xxl pleteninu na suvremen i moderan način.

1. XXl džemper + kožne hlače
Gubo pletivo posebno dobro izgleda u kombinaciji s kožnim crnim hlačama. Kontrast rock/cool izgleda s mekim pletenim džemperom dati će vam sofisticiran casual izgled. Uz sve spojite grublje gležnjače i spremni ste. Jednom kada malo zatopli xxl džemper može vam zamijeniti jaknu, a lijepo izgledaju i na lakirane kožne hlače.

Instagram / @junesixtyfive

2. XXL džemper + suknja
Ako ste zaljubljenica u suknje, XXL džemper je ono što vam treba. Prekrasno izgledaju uz suknje ispod koljena. Možete izabrati onu asimetričnu, u metalnim tonovima ili s cvjetnim uzorkom. Veliki džemper jednako dobro će izgledati uz usku grublju suknju ili nježnu lepršavu. Što se tiče obuće, za hladnije dana svakako odaberite gležnjače ili čizme do iznad koljena, a za toplije vam preporučujemo tenisice koje će odjevnoj kombinaciji dati casual izgled.

Instagram / @junesixtyfive

3. XXl džemper + traperice
Oversized pletivo u kombinaciji s trapericama vam zvuči dosadno i obično? Možda, ali nikako ako to pletivo kombinirate s trapericama koja se šire u zvono, a onda još izaberete džemper za zanimljivim uzrokom, odnosno rebrastim ili onim u obliku pletenice. Ova kombinacija podsjećat će na onu iz doba Hippie epohe koja se vraća na velika vrata. Ispod traperica obucite čime, a sve začinite s torbom čija je ručka od lanca. 

Instgaram / @happilygrey