Trend alert: metalik jakne

| Fashion |

Instagram / @wildevine

Priznajte da ste još uvijek skeptični, jer još je prošle zime crna jakna bila sveti gral. Metalik upadljive jakne vas podsjećaju na neuspjele pokuse iz tinejdžerskih dana i nikako se ne možete pomiri s činjenicom da se vraćaju na velika vrata?

Ipak morate priznati da ne postoji ljepši osjećaj zimi nego umotati se u toplu i podatnu jaknu u hladne i mračne jutarnje sate. Dozvolite vašim očima da se naviknu na boju i činjenicu da zima ne mora biti crno-bijela. Trendy metalik jakne kombiniraju funkcionalnost s posljednjim modnim trendom na neopisivo privlačan način.

Instagram @uniquefashionclosetofficial / @casiunblogdemoda

Kratka sjajna jakna s prošivenom ispunom u tamnoplavoj metalik varijanti mogla bi postati vaš favorit ove zime. Upečatljiva, a opet dovoljno suptilna, pravi je izbor za sve početnike kada je riječ o kombiniranju boja. Cijena joj je 499,90 kn, a možete je pronaći u Zarinim trgovinama, kao i u online trgovini.

Zara - 499,99 kn

Podstavljena jakna iz Zare u metalik boji bundeve svakako je jedna od najupečatljivijih jakni sezone. Visoki ovratnik pomoći će vam u čuvanju topline, a s cijenom od 499,99 kn ne morate puno razmišljati. 

Zara - 499,99 kn