Trend alert: H&M srebrne metalik čizme

| Fashion |

Instagram / @martalozanop

Naš trenutni objekt čežnje su srebrne čizme iz H&M-a. Metalik model koji doseže do ispod koljena, najtraženije su high street čizme u ponudi.

Petu od 9.5 centimetara lako ćete savladati, a gumeni potplat dati će vam dodatnu sigurnost pri hodanju. Posebnost ovih čizmi osim u srebrnoj metalik imitaciji kože koja ima ogledalni odsjaj, krije se i u asimetričnom rezu. Prednji dio koji doseže koljena, viši je od stražnjeg dijela. Osim zanimljivog vizualnog detalja, ova specifičnost utječe i na udobnost te praktičnost čizme. Možete sjesti i prekrižiti noge bez da vam se čizme urezuju u kožu, iako vam to ne savjetujemo, jer prekrižene noge uzrokuju pojavu izraženih vena.

Međutim, definitivni pobjednik srebrnih metalik čizama je njihov dizajn. Za razliku od većine, neće vam usko prionuti uz nogu, već je model napravljen u oversized verziji što im daje casual izgled te ih možete svakodnevno nositi.

Instagram / @hm

Ako se pitate kako ih kombinirati, mogućnosti je bezbroj. Za opušteniji izgled kombinirajte sportsku majicu s kapuljačom, takozvani hoodie, s kožnom suknjom i dugačkim kaputom. Čizme će dati završni upečatljiv naglasak te pretvoriti kombinaciju u pravu modnu poslasticu.

Instagram / @wengschondennschon

Možete se odlučiti i za monokromatski izgled. Izaberite nijanse sive i bijelu boju koje će se stopiti s čizmama. I bez brige, zahvaljujući svojem odsjaju čizme će podići monokromatsku kombinaciju.

Instagram / @celineaagaard_

Oslobodite svoju kreativnost, jer pogrešaka nema. Bez obzira odlučili se za monokromatski izgled ili pak ukomponirate boje, preferirate sportski izgled ili eleganciju, srebrne metalik čizme iz H&M-a bit će vam najbolji suputnik ove jeseni i zime. 

Instagram / @martalozanop