Traperice koje stoje svima ponovno u modi

| Fashion |

Instagram/ @tatjanamariposa

Svaka dobra stvar, posebice kada je riječ o modi, kad tad se ponovno vrati na velika vrata. Tako je i s modelom traperica koji je bio popularan devedesetih godina.

Nakon godina vladavine traperica niskog struka, koji budimo realni jedino dobro stoji mršavim osobama i manekenkama, konačno se u modu vratio model koji efektno prikriva mali višak kilograma i stoji - svima.

Danas konkretno pričamo o trapericama visokog struka i širokih nogavica, modelima koje smo nosili kad smo bili mali i modelima koji su obilježili osamdesete i devedesete godine. Visoki struk je u trendu već dugo vremena, no sada dolazi u skinny varijantama koje su i dalje omiljeni model brojnih dama.

Još lani su nam se vratile traperice s visokim strukom, modeli s lagano spuštenim strukom i širokim nogavicama, popularno nazvane boyfriend jeans, ali ovog proljeća ćemo uživati u trapericama ravnog kroja i dubljeg struka. Što je najvažnije, takav model svima stoji bolje i sigurno je udobniji od često neugodnih modela niskog struka koji su se urezivali u trbuh.                   

Iako nas vraćaju u razdoblje koje pamtimo po najgoroj modi, traperice visokog struka mogu izgledati genijalno ako ih kombinirate poput ovih fashionistica !

Instagram/ @tamara
Instagram/ @shotfromthestreet
Instagram/ @tatjanamariposa
Instagram/ @ischtaristik