Torbe u koje se isplati investirati

| Fashion |

Instagram / @vivaluxuryblog

Ako ste u potrazi za dizajnerskom torbom u koju želite investirati veću svotu novca, dobro je znati kako izabrati onu pravu na kojoj nećete izgubiti ni kune, već dobro zaraditi.

U koje li se to torbe isplati uložiti novac? Odgovor na ovo pitanje je jednostavan. U klasike koje možete nositi i zimi i ljeti, koji su uvijek u trendu i mogu se nositi uz elegantnije, kao i dnevne modne kombinacije.

Postoje torbe koje su postale prave ikone i koje ništa i nitko ne može svrgnuti s trona. Upravo su to torbe čija cijena raste iz godine u godinu, a ako je došlo vrijeme kada želite i vi investirati u jednu, savjetujemo vam da to bude neka od ovih torbi:

2.55 - Chanel
Ima li potrebe išta reći o ovoj torbi? Klasik svih klasika.

Lady Dior - Dior
Rođen je sredinom devedesetih i bila je najdraža torba princeze Diane po kojoj je i dobila ime. Ova elegantna i bezvremenska torba iz Diora prava je ikona u svijetu mode. Trenutno je možete pronaći u više boja i veličina.

Speedy 30 - Louis Vuitton
Prvi model stvoren je davne 1930. godine i postao je bezvremenski modni dodatak. Idealna je prva torba za investiciju, jer je znatno jeftinija od konkurentskih, iako dobro čuva cijenu te sigurno nećete na njoj izgubiti novac.

Birkin 35 - Hermès
Za one malo naprednije ulagače (čitaj: dubljeg džepa), ova torba najbolji je mogući izbor. Glumica Jane Birkin inspirirala je stvaranje ove torbe još davne 1984. godine. Od tada liste čekanja se ne smanjuju, a ova torba službeno je bolji izbor za investiciju od zlata u prošlih 20 godina.