Top ili flop: Bottega Veneta gumene čizme čiju smo pristupačniju verziju pronašli u Zari

| Fashion |

Bottega Veneta

Gumene čizme su obuća koja je rezervirana za jesen. One naša stopala štite od silnih lokva po ulici i kiše koja je u jesen vrlo česta pojava i baš je zato vrlo važno pronaći gumene čizme koje će ujedno biti funkcionalne, ali i fashion.
Gumene čizme možda i nisu najljepše cipele koje možemo zamisliti no vrlo su praktične, a kada ih se dobro uklopi u outfit mogu biti veoma cool.

Bottega Veneta

Bottega Veneta, jedan od najpopularnijih brendova današnjice, dizajnirao je vrlo specifične gumene čizme koje nisu po svačijem ukusu. Bottega je poznata po chunky čizmama pa je tako i gumena verzija Bottega čizama glomazna.
Zara koja je uvijek u korak s trendovima, prepoznala je fashion potencijal gumenih čizama Bottege Venete te je napravila svoju verziju već spomenutih čizama.

Zara


Zarine gležnjače gumiranog efekta krasi debeli đon koji čizmama daje chunky vibe. Gumene čizme iz Zare možete pronaći u dvije boje odnosno u crnoj i plavoj. Dok se gumene čizme Bottega Venete prodaju po cijeni od 490 eura, Zarinu verziju čizama možete pronaći po puno pristupačnijoj cijeni od 699, 90 kuna.

Zara