Tko je to obukao H&M haljinu na Vanity Fair Oscar After-partyju?

| Fashion |

Vanity Fair Oscar After-Party 2015

Nakon što je medijska strka, koja je nastala oko 87. dodjele Oscara, polako počela jenjavati, poznati fotograf celebrity portreta Mark Seliger koji često surađuje s Vanity Fairom, postrojio je zvijezde i stvorio ovu zavidnu seriju portreta na kojima se među ostalima nalazi i Lady Gaga u svom najljepšem izdanju do sada, Jennifer Aniston u zagrljaju svog zaručnika Justina Therouxa, Sacha Baron i njegova prekrasna trudnica Isla Fisher, Sofia Vergara koja svakim danom izgleda sve bolje i bolje te Judd Apatow, Leslie Mann i fotobomberica Kate Upton.

Mark Seliger je zajedno s timom iz Vanity Faira osmislio poseban set samo za ovu priliku – istrošeni zidovi i vintage namještaj stvorili su svečanu atmosferu u koju su se zvijezde s crvenog tepiha savršeno uklopile.

Fotografiranje je završilo tik pred samim početkom Vanity Fair Oscar After-partyja kojeg već tradicionalno organizira Vanity Fair. Iako nas je raniji crveni tepih već dovoljno oduševio, toalete koje smo mogli vidjeti na ovom after-partyju nadmašile su sva naša očekivanja. Iako su boje haljina bile prilično standardno glamurozne (zlatna, crvena, crna i bijela), krojevi su oni koji su nas potpuno očarali. Za vas smo odabrali 12 najbolje odjevenih ženskih zvijezdi na Vanity Fair Oscar After-partyju, podijeljenih na 3 kategorije: bijele, zlatne i crveno-crne. Pojedinačne fotografije odabranih zvijezdi pogledajte u našoj galeriji.

Za kraj smo vam pripremili glumačku zvijedzu koja je za ovaj službeni after-party odlučila obući H&M haljinu!

Beyonce Knowles, Zoe Saldana, Solange Knowles, Jamie Chung
Beyonce Knowles, Zoe Saldana, Solange Knowles, Jamie Chung

Beyonce i Jay-Z zajedno su se pojavili na after-partyju i prema pričama, oduzeli svu pažnju koja je bila posvećena oskarovcima. Beyonce je obukla bijelu haljinu Stelle McCartney s otvorenim leđima koja savršeno ističe njezin divnu liniju. Zoe Saldana također je svoju nevjerojatno liniju pokazala ranije na crvenom tepihu iako je nedano rodila blizance. Za after-party odlučila se obući haljinu Parabala Gurunga kojeg često nosi i Neil Lane nakit. Solange Knowles se poput sestre odlučila bijelu haljinu i nije pogriješila – svilena haljina Naeema Khana ukrašenja kristalima stajala joj je kao salivena. Na kraju bijele kategorije našle se i prekrasna Jamie Chung koja je obukla haljinu nepoznatog dizajnera, Edie Parker torbicu i Jimmy Choo sandale.

Chanel Imam, Eiza Gonzales, Jennifer Lopez, Lupita Nyong'o
Chanel Iman, Eiza Gonzales, Jennifer Lopez, Lupita Nyong'o

U kategoriji zlatne boje istaknule su se poznate manekenka Chanel Iman, koja je nosila Zuhair Murad Couture haljinu te Eiza Gonzales koja je nosila zlatnu haljinu nepoznatog dizajnera i veoma skupu Jason of Beverly Hills ogrlicu. Veliku je pažnju privukla i Jennifer Lopez sa svojom zavidnom figurom i Zuhair Murad svilenom, kristalima obasutom haljinom s dugim rukavima, Helen Yarmak krznom, Neil Lane nakitom i Jimmy Choo torbicom. Za kraj zlatne kategorije ostavili smo već standardno savršenu Luptiu Nyong'o u zlatnoj Calvin Klein haljini koja se savršeno stapa s njezinom predivnom puti i Nicholas Kirkwood cipelama.

Diane Kruger, Gigi Hadid, Suki Waterhouse, Poppy Delvingne
Diane Kruger, Gigi Hadid, Suki Waterhouse, Poppy Delevingne

 Zadnja kategorija najljepše odjevenih zvijezda na Vanity Fair Oscar After-partyju, jest ona u kojoj se nalaze haljine (i kombinezon) u crnoj i crvenoj boji. Jedna od definitivno najbolje odjevenih na after-partyju bila je Diane Kruger koja je svoju mlađu konkurenciju jednostavno pomela pred sobom - sa svojim Donna Karan Atelier crvenim svilenim kombinezonom, H. Stern nakitom, Anya Hindmarch torbicom i Jimmy Choo sandalama izgledala je elegantno, damski, a opet mladenčaki i pomalo otkačeno. Manekenke Gigi Hadid u crnoj provokativnoj Versace Atelier haljini i Suki Waterhouse u raskošnoj crvenoj Burberry haljini bile su jedne od zvijezda večeri, no za daklu ekstravagantnija bila je Poppy Delevingne u Emili Pucci haljini, kojeg inače obožava Severina, uz koju je nosila Edie Parker torbicu.

Za kraj smo ostavili odogovor na pitanje koje vas sigurno najviše zanima - tko je to obukao H&M haljinu na Vanity Fair Oscar After-party?

Jessica Chastain u H&M haljini na Vanity Fair OScar After-partyju
Jessica Chastain u H&M haljini na Vanity Fair OScar After-partyju

Da, odgovor je Jessica Chastain! Ovo je H&M Conscious Exclusive Collection haljina koju je Jessica savršeno uparila s neodoljivim Jimmy Choo sandalama i svakako oduševila na samome after-partyju. Haljina izgleda fenomenalno, baš kao i sama Jessica Chastain koju ćemo uskoro gledati u novom filmu kao Marilny Monroe!