Tko je sve nosio Victoria's Secret grudnjake od milijun dolara?

| Fashion |

1996. - Claudia Schiffer (1 milijun $) - Million Dollar Miracle grudnjak

Najiščekivanija modna revije godine definitivno je ona Victoria’s Secret. Ove godine na rasporedu je 4. prosinca, a osim prekrasnih anđelica na pisti će vas zabavljati Bruno Mars, Justin Bieber i Rihanna.

Međutim, ono što nas najviše zanima je grand finale revije na kojoj jednoj od manekenki pripadne čast nositi grudnjak u milijunskoj vrijednosti. Ove godine čast je pripala atraktivnoj Brazilki Alessandri Ambrosio koja će zasjati u “Flora Fantasy” grudnjaku vrijednom vrtoglavih 2,5 milijuna dolara. Ako ste pomislili da je ovo najskuplji grudnjak ikada, varate se. Iako je Alessandrin grudnjak napravljen od više od 5,200 dragulja uključujući ametiste, safire, rubine i dijamante, ovo je samo jedan u nizu skupocjenih Victorias’s Secret grudnjaka.

Alessandra Ambrosio na predstavljanju Flora Fantasy grudnjaka
Alessandra Ambrosio na predstavljanju Flora Fantasy grudnjaka

Sve je počelo 1996. godine kada je Claudia Schiffer prvi put oblukla Fantasy grudnjak i pokrenula revoluciju među grudnjacima. U to doba revije Victoria’s Secret nisu bile ni blizu spektaklu koji se danas održava što potvrđuje i činjenica da je tek 2001. Heidi Klum pistom prošetala 12,5 milijuna $ vrijedan “Heavenly Star” grudnjak. Karolina Kurkova bila je najmlađa manekenka koja joj pripala čast da nosi grudnjak sa samo 18 godina, a Gisele Bundchen obara rekord u skupoći, njen “Red Hot Fantasy” grudnjak procijenjen je na nevjerojatnih 15 milijuna dolara. U 16 godina postojanja, “Fantsy Bra” nosile su Claudia, Tyra, Daniela, Heidi, Gisele, Karolina, Selita, Adriana, Marisa, Miranda i ove godine Alessandra, a kojoj najbolje stoji možete provjeriti u našoj galeriji. 

VS Flora Fantasy grudnjak